Klusbedrijf Drachten
De diensten van Klussenbedrijf Sinnige
uit Friesland
Klusbedrijf Drachten
De diensten van Klussenbedrijf Sinnige
uit Friesland
Klusbedrijf Friesland
De diensten van Klussenbedrijf Sinnige
uit Friesland
Klusbedrijf Drachten
De diensten van Klussenbedrijf Sinnige
uit Friesland
Klusbedrijf Langedijke
De diensten van Klussenbedrijf Sinnige
uit Friesland

De klusjesman uit de omgeving Drachten en Zuidoost-Friesland

Wanneer je Erwin Sinnige uit Langedijke belt voor een karwei, staat hij in mum van tijd bij je voor de deur. Klussenbedrijf Sinnige doet veel buitenwerk rondom je huis of erf. Maar ook voor het aanleggen van een water- of elektriciteitsleiding bel je 06-51345260.

 

Bel Klussenbedrijf Sinnige voor:

Klusjesman Drachten

Timmerwerk

Een nieuwe schuur, een houten bank voor in de tuin of een nieuwe kast nodig? Klussenbedrijf Sinnige heeft ervaring met het timmeren met vele houtsoorten.

Klussenbedrijf Sinnige Langedijke

Aanleggen van (sier) bestrating

Zijn de huidige tegels verkleurd of verandert het hele uiterlijk van je tuin en komt er een nieuw pad? Wanneer ik sierbestrating aanleg, breng ik de oude tegels weg. Ook laat ik het zand en de nieuwe tegels goed aftrillen met een trilmachine. Het met zand dichtvegen van de voegen is de laatste stap. Alles om verzakking tegen te gaan, zodat je zo lang mogelijk plezier hebt van de nieuwe bestrating op je erf of in de tuin. 

Klusbedrijf Friesland

Serrebouw en stallenbouw

Heeft u plannen om het huis uit te bouwen met een serre? Of moet er een (extra) stal komen voor de veehouderij? Voor serrebouw en stallenbouw neem je ook contact op met Klussenbedrijf Sinnige, de klusjesman voor Drachten en omgeving. 

Friesland waterleiding aanleggen

Aanleggen elektriciteit en waterleidingen

Goede elektriciteitsaansluitingspunten en warm water zijn belangrijk voor het wooncomfort. Laat de aanleg hiervan over aan Klussenbedrijf Sinnige. Bij het uitbouwen van een serre of de stallen neem ik het aanleggen van elektriciteit en waterleidingen op me. Ook voor het verleggen, repareren en onderhouden van bestaande leidingen kunt u mij inschakelen. 

Klusjesman Drachten

Bomen zagen en versnipperen

Wil je meer lichtinval in de tuin en deze winter extra hout voor de openhaard? Heeft een storm bomen beschadigd? Of moet voor een goede groei van een boom eens in de twee jaar de takken worden afgezaagd? Klussenbedrijf Sinnige zaagt de bomen en versnippert de takken naar wens. 

Klussenbedrijf Sinnige

Renovatiewerk, onderhoud en beheer

Regelmatig onderhoud is belangrijk om zo lang mogelijk plezier te hebben van alle constructies in en rondom het huis. Het is ook belangrijk voor de waarde van je huis. Denk bijvoorbeeld aan goede brandpreventie en het winterklaar maken van de woning. Laat dit over aan Klussenbedrijf Sinnige. Is er toch iets kapot en moet het gerepareerd worden? Bel me dan direct en ik kom het oplossen. 

Klusjesman Drachten

Bouwbegeleiding

Staat er een verbouwing op de planning? Wil je een nieuwe opslagplaats of extra zolderruimte? Klussenbedrijf Sinnige begeleidt je met deze en andere bouwplannen. Voor we aan de slag gaan wegen we de mogelijkheden af en kijken we onder andere naar het kostenplaatje. Tijdens de bouw begeleid ik je waar nodig. 

Klusbedrijf Friesland

Opnieuw inrichten badkamer en toilet

Het kan zijn dat alles in de badkamer nog naar behoren werkt, maar dat het tegelwerk, de douchebak of badkuip niet meer past bij de stijl van het huis. Of dat er (kalk)aanslag op de muren, kranen en doucheramen zit. Een nieuwe inrichting kan wonderen doen! Kies voor een frisse en nieuwe uitstraling van de badkamer en het toilet en kijk wat Klussenbedrijf Sinnige voor je kan doen.

Klusbedrijf Friesland

Sneeuwruimen

De winter komt dichterbij. Dat betekent ijzel, kou en misschien zelfs sneeuw. Mocht ons koude kikkerlandje geteisterd worden door een sneeuwstorm, dan heeft Erwin Sinnige alle apparatuur in huis om paden en straten weer sneeuwvrij te maken. Dat is wel zo handig mocht je zijn ingesneeuwd en je huis willen verlaten.